ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ομιλίες & Εργαστήρια

Η SciCo συντονίζει και παρουσιάζει ομιλίες και εργαστήρια σε όλον τον κόσμο με στόχο να φέρει την επιστήμη πιο κοντά σε κάθε πολίτη.

Εκπαίδευση Στελεχών

Η SciCo αναπτύσσει μια σειρά εκπαιδευτικών εργαλείων βασισμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες στελεχών που θέλουν να μεταφέρουν το δικό τους εκπαιδευτικό ή επικοινωνιακό περιεχόμενο με έναν καινοτόμο, διαδραστικό και ευχάριστο τρόπο.

Εκδηλώσεις

Η SciCo διοργανώνει, παρουσιάζει και συντονίζει μεγάλης κλίμακας εκδηλώσεις που φέρνουν εκατοντάδες ανθρώπους μαζί για να γιορτάσουν την επιστήμη και την τεχνολογία.

Δημιουργία Περιεχομένου

Η SciCo εξειδικεύεται στη δημιουργία επιστημονικού και τεχνολογικού περιεχομένου υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές προσεγγίσεις και ποικίλα μέσα.

Δρώμενα

Η SciCo μέσα από παραστάσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα παρουσιάζει επιστημονικές έννοιες και φαινόμενα με έναν πρωτότυπο, κατανοητό και χιουμοριστικό τρόπο, για όλες τις ηλικίες.

Διαδραστική Εκπαίδευση

Η SciCo οργανώνει, αναπτύσσει και εκτελεί διαδραστικά, ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με την επιστήμη σε παιδιά και ενήλικες.

Φεστιβάλ

H SciCo διοργανώνει φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας προσκαλώντας το κοινό να ανακαλύψει την επιστήμη στην καθημερινή του ζωή με έναν πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο.

Διάχυση Επιστήμης και Τεχνολογίας

Η SciCo αναλαμβάνει δράσεις διάχυσης για αποτελέσματα ερευνητικών εργαστηρίων, επιστημονικών κοινοπραξιών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε Πανελλαδικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο.